top of page
Proef de wereld

We hebben een netwerk van getalenteerde vrouwen uit allerlei verschillende landen die heerlijk kunnen koken. Van Afrika tot Midden-Oosten tot Zuid-Amerika... ze maken de lekkerste gerechten van over de hele wereld. We organiseren regelmatig werelddiners en andere activiteiten waar eten centraal staat.

Daarnaast haken we graag bij anderen aan om nieuwe verbindingen te leggen. Samen met onze deelnemers kunnen we catering voor externe organisaties of evenementen verzorgen. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar info@saeedzwolle.nl

Onze gerechten worden gemaakt door vrouwen met een migratieachtergrond die zichzelf op deze manier kunnen ontwikkelen. Wil je meer weten over dit programma? Lees dan via onderstaande knop het idee achter ons Wereldlokaal en de mogelijkheden die we bieden voor Wereldvrouwen.

IMG_20221221_120804431 (2)_edited.jpg
Wereldchefs

De vrouwen bij ons in de keuken komen uit allerlei landen in het Midden-Oosten, Afrika en West-Azië. Met al deze wereldvrouwen kunnen we een fantastische internationale keuken bieden. Vaak maken we een mix van verschillende keukens, maar je kunt ook specifiek één van onze chefs inschakelen.

  • Sobia van Sobia's Desi Delight maakt Pakistaanse en Afghaanse gerechten

  • Niveen van Sweet Creations maakt prachtige taarten en Arabische zoetigheden en hapjes

  • Ndeye van Aïda Fashion & Food maakt Senegalees eten

  • Jasmine van Nammos Wereldhapjes maakt Arabische en internationale hapjes

  • Khady van La Salihat maakt Senegalees eten

CurAfrica

Elisabeth komt uit Kameroen en maakt authentiek West-Afrikaanse gerechten. Ze runt de zaak samen met haar zoons. Haar recepten komen uit het familierestaurant in haar thuisland en worden ondertussen door haar Nederlandse gasten gewaardeerd met 5 sterren. De smaken zijn verrassend, maar heel toegankelijk. Wij raden je aan om eens te bestellen en een stukje Afrika te proeven!

  • Facebook
  • Instagram
_edited.jpg
DSC00572 (4).jpg
Dima's Huis

Dima komt uit Syrië en maakt authentiek Arabisch eten. Haar heerlijke gerechten en hapjes zijn ondertussen beroemd in Zwolle. Een jaar lang werkte ze als chef-kok bij Saeed, ondertussen heeft ze haar eigen Arabische restaurant geopend. Je vindt Dima's Huis aan de Luttekestraat 33.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page