Saeed Academy

De Saeed Academy is de trainingsschool van Saeed Zwolle.

Hier bieden we diverse trainingsprogramma’s om statushouders te begeleiden naar de arbeidsmarkt.

De Saeed Academy is de trainingsschool van Saeed Zwolle. Het biedt uit diverse trainingsprogramma’s om statushouders te begeleiden naar de arbeidsmarkt.

Fit For Work

Dit programma is voor statushouders met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. In de werkervaringsplekken in onze koffiebar en tijdens evenementen bieden we verwachtingsmanagement, situatieverduidelijking, intensieve coaching en het opdoen van werkervaring. We activeren de deelnemer om zelf regie te nemen en een eigen toekomstplan te maken. Daarnaast bouwt de deelnemer aan een eigen sociaal netwerk. Hierdoor stimuleren we de intrinsieke motivatie om zo zelfstandig mogelijk invulling te geven aan een plek op de arbeidsmarkt én in de samenleving.

Saeed to Work

Dit programma biedt deelnemers begeleiding richting een betaalde baan op de arbeidsmarkt. Dit gebeurt individueel, met begeleiding door een trainer/coach, en groepsgewijs met workshops, een maatjesprogramma en meedenkbijeenkomsten. Wij geloven dat de weg naar werk voor elke deelnemer verschillend is. We gaan daarom uit van het talent en de vraag van de deelnemer. Aan de hand van een eigen plan werken we aan de arbeids-vaardigheden, bezoeken we werkplekken, realiseren we plaatsingen en bieden we waar nodig coaching on the job.

Saeed to Business

Dit programma biedt ondernemende statushouders gerichte begeleiding om een eigen onderneming op te starten in Nederland. Het is een maatwerkprogramma met branchegerichte coaching en praktische trainingen. Zo bieden we een introductie op ondernemen in Nederland, doen we marktonderzoek en voeren we testen met de businesscase uit op onze locatie in Zwolle. Zo bouwen we aan serieuze businessplannen en echte ondernemingsactiviteiten voor elke deelnemer.

Wil je meer informatie over de programma’s van de Saeed Academy? Vraag vrijblijvend informatie aan via academy@saeedzwolle.nl of bel voor meer informatie met Arnold Messelink op 06-57581400.

 

*Voorheen was dit programma bekend onder de naam Pop Up Your Talent, sinds 2020 is het onderdeel van Saeed Academy.

©2020 by Saeed Zwolle | Privacyverklaring

Foto's door Mohammad Al Syed

SAEED_LOGO_GOUD_kader.png