Koffie & lunch

Op vrijdag en zaterdag kun je bij Saeed terecht voor een heerlijke Arabische lunch. Kom langs voor wisselende lekkernijen uit het Midden-Oosten of een lekker kopje koffie.

Let op: het lunchcafé is tijdelijk gesloten i.v.m. coronamaatregelen. We hopen je snel weer te zien!

Dima's Kitchen

Saeed werkt samen met Dima's Kitchen. Dit is het cateringbedrijf van Dima, onze Syrische kok. Zij maakt al die heerlijke Arabische gerechten die je bij ons kunt proeven. Maar ze kan nog veel meer en is niet uit de keuken weg te slaan. Heb je een speciaal verzoek of wil je een aanvraag doen voor Syrische catering? Dan kun je Dima mailen via bestellen@saeedzwolle.nl.

  • Facebook
  • Instagram

Video credits: Mohammad Al Syed

De beste gerechten uit het Midden-Oosten
geserveerd met verhalen van thuis en een portie passie
Proeverij voor thuis

Wil je thuis genieten van heerlijke Arabische hapjes? Dat kan! Met de proeverij voor thuis krijg je een uniek kijkje in Dima's keuken.

Kies uit: 

Saeed Proeverij - mix van zoete en hartige hapjes uit de Arabische keuken €17,50 p.p.

Proeverij Deluxe - mix van zoete en hartige hapjes uit de Arabische keuken + Saeed Special thee + huisgemaakte Syrische koekjes €19,50 p.p.

Bestel je proeverij door een mailtje te sturen naar bestellen@saeedzwolle.nl. Let op: dit moet minimaal 24 uur van tevoren i.v.m. voorbereidingen.

Beschikbare dagen: vrijdag en zaterdag

Beschikbare tijden: 12.00-17.00 uur

Op dit moment kun je de proeverij voor thuis alleen afhalen.

Keuken

Iedere donderdagavond kun je genieten van een speciaal diner dat wordt bereid en geserveerd door het multiculturele team van Saeed. Neem een kijkje in de keuken van onze nieuwe landgenoten en proef de smaken en culturen van het Midden-Oosten en Afrika.

Kijk voor meer informatie bij 'Events'.

©2020 by Saeed Zwolle | Privacyverklaring

Foto's door Mohammad Al Syed

SAEED_LOGO_GOUD_kader.png
Saeed Zwolle zomerspecial

Onze zomerspecials.