De chefs van Saeed

In het lunchcafé van Saeed werkten verschillende getalenteerde chefs die graag hun eigen restaurant wilden openen. Twee van hen zijn begonnen met een eigen bedrijf voor take-away en catering.

Je kunt rechtstreeks bij hen bestellen.

We hopen natuurlijk dat zij binnenkort een echt restaurant kunnen openen. Saeed ondersteunt hen daarin. We helpen met het businessplan, werken mee in de start en ondersteunen met diensten als marketing en administratie. 

Op dit moment zijn we zelf niet geopend als restaurant. We houden jullie op de hoogte van ontwikkelingen op dit gebied.

Dima's Kitchen

Dima komt uit Syrië en maakt authentiek Arabisch eten. Haar heerlijke gerechten en hapjes zijn ondertussen beroemd in Zwolle. Een jaar lang werkte ze als chef-kok bij Saeed, maar nu is ze voor zichzelf begonnen. Je kunt bij haar bestellen via haar website en via Zwolle-Eet.

  • Facebook
  • Instagram

Video credits: Mohammad Al Syed

CurAfrica

Elisabeth komt uit Kameroen en maakt populaire Afrikaanse gerechten uit haar regio. Ze is net begonnen met de eerste stapjes, maar weet heel goed waar ze naartoe wil: een echt Afrikaans restaurant met lekker eten waar je de Afrikaanse cultuur proeft. Vanaf maart kookt zij iedere vrijdag een Afrikaans gerecht dat je kunt bestellen via mail of Whatsapp.

Meer informatie vind je binnenkort op haar website en Facebookpagina. 

  • Facebook
  • Instagram
_edited.jpg
20200806_195507.jpg
Wereldevents

Regelmatig organiseren we vanuit Saeed culinaire evenementen met eten uit verschillende landen. Neem een kijkje in de keuken van onze nieuwe landgenoten en proef smaken en culturen van over de hele wereld.

Kijk voor meer informatie bij 'Events'.